top of page

Vi har bredt vores ekspertise ud til både boliger, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner, og har gennem årene oplevet en konstant vækst. I denne tid har vi også løbende søgt erfarent mandskab til nye, krævende opgaver.

For os er ventilation meget mere end "bare at skifte luften ud". Vi ser det som vores ansvar at sikre, at den luft, som omgiver og indåndes af mennesker og dyr, er frisk og ren. Vi arbejder for at etablere driftssikre systemer bestående af rør, filtre og måleudstyr med elektronik og ventilatorer. Vi sikrer, at disse systemer er korrekt dimensionerede og fungerer korrekt dag efter dag, år efter år.

  • Faglig ekspertise: Dygtige til design, installation og service af ventilationssystemer.

  • Bredt samarbejde: Samarbejder tæt med mange forskellige entreprenører for bedste resultater.

  • Indeklima og sundhed: Bevidste om vigtigheden af sundt indeklima og konsekvenserne ved dårligt indeklima.

  • Bygningens åndbarhed: Forstår vigtigheden af ventilation i tæt byggeri.

  • Sikkerhed og tryghed: Leverer ventilationssystemer du kan stole på, i henhold til både tidsplan og budget.

  • Optimering og tilpasning: Har ekspertise til at tilpasse og optimere ventilationssystemer efter behov.

Din samarbejdspartner om ventilation.

Sejr Klimateknik er din pålidelige partner, når det kommer til ventilation. Fra vores base i Holbæk har vi siden 2017 med succes leveret både store og små ventilationssystemer til en bred vifte af kunder, herunder private boliger, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner. Vi har en dyb forståelse for vigtigheden af et sundt indeklima og vi arbejder utrætteligt for at skabe frisk, ren luft til alle. Med en tæt og professionel samarbejdsrelation med andre entreprenører, en forpligtelse til bygningens sundhed og en ekspertise, der kan håndtere projekter fra start til slut, er Sejr Klimateknik en ansvarlig og erfaren aktør i branchen, der tager din tryghed og sikkerhed alvorligt. Vi stræber efter at skabe løsninger, der er optimalt tilpassede dine behov og forstår vigtigheden af at indtænke indeklimaet lige fra starten i ethvert projekt.

Om Sejr Klimateknik

bottom of page